Fasada - obleka in obraz hiše

fasada_primaEkipa spletnega portala Pozanimaj.se je tokrat obiskala podjetje Fasade Prima iz Hrušice pri Jesenicah na Gorenjskem. Direktor podjetja Primož Razinger nam je povedal da podjetje deluje od leta 2006. Najprej je Primož delal sam potem pa se je ekipa počasi povečevala. Danes ima Primož pet redno zaposlenih ljudi. V podjetju izvajajo vse vrste fasadnih sistemov, največ pa delajo s sistemom  Weber Terranova. Stranki v predhodnem dogovoru najprej pripravijo barvno študijo in na podlagi slik in računalniške obdelave stranka vidi, kako bo izgledala nova podoba hiše.Fasada je obleka in obraz hiše, zato so učinkovita toplotna zaščita, trajnost ter estetski izgled pri načrtovanju fasadnega ovoja izjemnega pomena. Fasadi posvečajo posebno pozornost tako načrtovalci kot uporabniki.

Kaj vse vpliva na izbor toplotne izolacije?

Toplotno izolacijo fasade izberemo glede gradbeno-fizikalne karakteristike izolacije in drugih slojev zunanje stene, pri čemer upoštevamo:

  • želen izgled fasade (zaključni sloj ometa, fasadno oblogo),
  • lokacijo stavbe,
  • izpostavljenost fasade,
  • namembnost objekta.

 

Spodaj si lahko ogledate nekaj barvnih študij.

Primož nam je pokazal tudi najnovejši fasadni sistem, več o njem pa si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. Video si lahko ogledate znotraj spodnjega okna, s klikom na sliko ali direktno na tej strani.

 


Poleg fasad podjetje opravlja tudi vsa slikopleskarska dela. Spodaj v galeriji si lahko ogledate slike po opravljenem delu.  Ekipa se res trudi po najboljših močeh opraviti delo in kar se da zadovoljiti stranko.V kolikor potrebujete nov fasadni sistem ali obnovo vašega fasadnega sistema potem je podjetje Fasade Prima pravi naslov.opis11
Podatki o podjetju:

PRIMOŽ RAZINGER S.P.
HRUŠICA 94, 4276 HRUŠICA
Gsm: 031 807 980
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


 

 

 

Fotogalerija

a5
<< nazaj  stran  1/3  naprej >>
a1
a2
a3
a4
a5
Ocenite ta članek:


Objavite povezavo do tega članka na Facebooku